Foto's Motor Elfstedentocht

Foto's van de Elfstedentocht - door MTR fotografie

MTR fotografie
Gerard Terborchstraat 41 - 8932 MB Leeuwarden - KVK 61281689

De Elfstedentocht is een jaarlijks terugkerend evenement voor motoren, motoren met zijspan, trikes, solexen & bijzondere auto’s.
Zoals het spreekwoord luidt, een goeie voorbereiding is het halve werk, dit betekend voor mij dat ik voorafgaand van de rit een aantal mooie fotolocaties heb opgezocht om zodoende goed beslagen ten ijs te komen.
Via mijn Facebookpagina maak ik deze locaties bekend, zoadat jij als deelnemen precies weet waar je mij kan verwachten. Dus wees slim en volg mijn Facebookpagina en blijf op de hoogte, waar ik sta, waar en wanneer de foto's te bestellen zijn.

Maar bovenal, heel veel plezier tijdens de Elfstedentocht voor motoren, auto's en trikes!


Op de pagina bestelinformatie vind je informatie over o.a. diverse producten en levertijd. Het is verstandig om dit vooraf van je bestelling even door te nemen.